Restauratie / renovatie / reparatie meubelen

                                Tafels, Kasten en stoelen

In de eerste 10 jaar van ons bestaan hebben wij uitsluitend antiek verkocht dat in eigen werkplaats werd gerestaureerd.
Daar voor kunt u nog steeds bij ons terecht. Informeer naar de mogelijkheden voor de restauratie, renovatie en reparatie van uw meubelen of antiek.

             restauratie, renovatie en reparatie tafels, kasten                 Ambachtelijk gemaakte meubelen op maat

                   Tafel opnieuw kleuren en lakken, of in een andere kleur mat of glans lak!

Renovatie van uw meubelen is op beperkte schaal mogelijk. Is bijvoorbeeld uw tafelblad aan een nieuwe lak laag toe, ook daarvoor kunt u bij ons terecht.
U kunt uw tafel (met uitzondering van tafels met ronde poot, en een gefineerd blad) bij ons ook blank laten maken en vervolgens in een kleur naar wens laten afwerken. De meubelen kunnen in een matte op glans lak of in een olie worden afgewerkt.

LET OP! wij kunnen geen meubelen logen of stralen. Als uw meubelen met lak zijn afgewerkt (en zeker de huidige synthetische en water gedragen lakken) is logen niet mogelijk. Met uitzondering van antieke meubelen, die zijn vaak afgewerkt met een bierverf, (dat is een verfsoort waar  meestal vroeger de grenen kasten mee werden afgewerkt). Informeer naar de mogelijkheden desgewenst brengen wij een bezoek bij u aan huis.

Reparatie stoelen:

Zijn uw stoelen aan een nieuwe lijmbeurt toe omdat ze gammel of gebroken zijn. Ook daar voor kunt u bij ons terecht.
Wij repareren uitsluitend hout en staal, als uw stoelen of bank(en) opnieuw gestoffeerd moeten worden raadpleeg dan stoffeerders in de buurt waar u woont. Het is raadzaam om meerdere stoffeerders te laten beoordelen wat voor u het beste is. Laat ook meerdere stoffeerders een offerte maken. Alleen zo komt u er achter of de prijs die word gevraagd reëel is. Stoffeerderij Boxmeer

Hier onder, foto’s genomen in onze werkplaats. (meubelen in aanbouw of reparatie en restauratie werk)